Recensie: Valentina Harris – 500 pokebowlrecepten

Recensie: Valentina Harris – 500 pokebowlrecepten


Pokébowls – rijst met rauwe vis en verse groenten, vaak op smaak gebracht met een heerlijke marinade of dressing – zijn afkomstig van Hawaï. Tegenwoordig is het concept wereldwijd populair als gezonde en smaakvolle maaltijd. De recepten in dit boek zijn een ruime interpretatie van het concept en zorgen voor een grote variëteit aan maaltijden, van ontbijt tot dessert, en bevatten tal van verschillende ingrediënten, van geroosterde pulled chicken en gerookte vis tot vers fruit.

ISBN: 9789048321513 – Veltman Uitgevers BV – Aantal pagina’s: 188 – Kookboek


*****

4 van de 5 sterren — Isolde


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Met dit boek vol recepten kun je even voort en eindeloos variëren met allerlei soorten pokébowls.’

Wat was mijn favoriete gerecht uit dit boek?

*****

500 pokébowl recepten bevat uiteenlopende recepen voor pokébowls; van de traditionele pokébowl met verse vis tot en met pokébowls met ingeblikte vis of zeevruchten, vegetarische pokébowls en pokébowls met vlees. Het meest verrassend vond ik de ontbijtbowls, al is een bowl met bijvoorbeeld zoete aardappel en gebakken ei of met courgettefrittata mij wat te heftig in de ochtend. Je kunt er natuurlijk ook een lunchbowl van maken. Er is zoveel keus, dat het geen doen is om na korte tijd al een favoriet te kiezen.
— Isolde

Instructies

*****

De recepten in 500 pokébowl recepten zijn kort en krachtig. Voor ieder recept is maximaal één pagina tekst uitgetrokken. Sommige recepten zijn voorzien van een paginagrote foto, andere hebben een kleine foto of helemaal geen foto. Dat laatste is wel jammer, het zien van het ideale eindresultaat helpt mij altijd goed bij het kiezen van een recept.

Ieder recept kent een (uitgebreide) lijst met ingrediënten en een paar duidelijke stappen. Onderaan de pagina staat voor hoeveel personen deze ingrediëntenlijst is. Helaas staat er niet bij hoe lang je bezig bent met de bereiden, dit moet je afleiden uit de verschillende stappen of zelf ervaren.
— Isolde

Voor wie is dit boek?

500 pokébowl recepten is een leuk kookboek met veel recepten voor iedereen die het leuk vindt om eens iets anders op tafel te zetten en geen genoeg kan krijgen van pokébowls. Er is echt heel veel mogelijk, veel meer dan je zelf bedenkt en wat je online kunt bestellen. Vers en zelfgemaakt is vaak toch lekkerder!
— Isolde

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

288 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.