Recensie: Agnes Klinkert – Happy Hart

Recensie: Agnes Klinkert – Happy Hart


Happy Hart is hét boek dat je inspireert tot het doen en beleven van yoga. Centraal staat de Happy Hart Set, een serie lekkere yogaoefeningen waar je, met ondersteuning van de informatie en video op de website van Happy Hart zelf mee aan de slag kunt!

Naast uitleg over de oefeningen van de Happy Hart Set staat dit boek boordevol informatie, inspiratie en tips waarmee je je eigen yogalifestyle kunt creëren. In jouw tijd en op een manier die bij jou past, want jij weet het best wat goed voor je is.

ISBN: 9789493245242 – Uitgeverij Palmslag – Aantal pagina’s: 155 – Informatief


*****

4 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Fijn yogaboek dat naast oefeningen ook vol staat met tips, weetjes en recepten.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Happy Hart is een echt yogaboek. Anges Klinkert heeft de Happy Hart set bedacht, een serie yogaoefeningen die je energie geeft, goed is voor je lichaam en je dichter bij je hart brengt.
De Happy Hart Set is opgebouwd uit vijftien oefeningen en iedere oefening staat voor een onderwerp, bijvoorbeeld zelfvertrouwen, focus, balans en beweging. Naast iedere (heel duidelijk uitgelegde!) oefening kun je veel achtergrondinformatie teruglezen over het onderwerp, vind je recepten, oefeningen en tips.
Het boek ziet er heel uitnodigend uit, met leuke kleuren en illustraties. Grote toevoeging is de website van Happy Hart, hier kun je met een code – die je in het boek vindt inloggen en de instructievideo van de oefeningen bekijken. Daarnaast vind je op de website ook een goede bodyscan.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Het boek kent een fijne schrijfstijl. Alles leest lekker weg, is duidelijk en wordt goed uitgelegd. De teksten in het boek zijn inspirerend en motiverend. Happy Hart is ook zeker een aanrader om cadeau te doen!
— Kaylee

Passage uit het boek

100%
Flow ervaar je als je helemaal aanwezig bent in het moment. Met hoeveel procent aandacht ben je aanwezig bij wat je nu aan het doen bent? Waar is je aandacht? Is die onderverdeeld of ben je ook nog bezig met partner/kinderen/werk/wat-dan-al-niet-meer?
Het is lastig, die 100%. Er is altijd wel iets wat je afleidt of waar je je druk over maakt. Hoe zou het zijn om dat wat je aan het doen bent in aandacht tot 100% te maken? Probeer het eens. Misschien zelfs wel nu!’

Voor wie is dit boek?

Happy Hart is voor iedereen die graag yoga wil beoefenen maar daarnaast ook geïnteresseerd is in andere dingen waar je blij van wordt, zoals recepten, weetjes over bijvoorbeeld edelstenen en de maan en muziektips.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

60%

40%

Hoe dik is de pil?

155 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.