Recensie: David de Kock en Arjan Vergeer – 365 dagen succesvol

Recensie: David de Kock en Arjan Vergeer – 365 dagen succesvol


Met het lezen van 365 dagen succesvol is het beste, succesvolste en gelukkigste jaar van je leven officieel van start gegaan! In kleine, praktische stapjes neemt dit handboek je mee naar jouw eigen succes. Je zal in staat blijken dingen te realiseren die je niet eerder voor mogelijk had gehouden.
David de Kock en Arjan Vergeer ontwikkelden deze succesformule op basis van de praktische ervaring van duizenden mensen en belangrijke inzichten op het gebied van de psychologie, (persoonlijk) leiderschap en management. Aan de hand van onder meer eenvoudige en uitdagende opdrachten, anekdotes en voorbeelden, maak je met 365 dagen succesvol in een jaar tijd jouw reuzensprong naar succes!

ISBN: 9789000361519 – Uitgeverij het Spectrum – Aantal pagina’s: 200 – Informatief/Zelfhulp


*****

5 van de 5 sterren — Janet


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘In 13 stappen laten David en Arjan zien hoe jij je dromen kunt waarmaken.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

365 dagen succesvol is een doe-boek. Van alleen lezen verandert er niets en daar zijn de schrijvers duidelijk over. Vol passie en nuchtere taal zetten ze je aan tot actie.
De kracht van het boek zit in de opbouw van de methodiek. In 13 stappen ontdek je wat jouw verlangen is, creëer je noodzaak en ga je met jouw belemmerende overtuigingen aan de slag. Je durft je weer vrij te voelen en je staat in de startblokken om je dromen waar te maken. Maar daar eindigt het niet, want David en Arjan geven je ook handvatten hoe je kunt besluiten, een plan kunt maken en hoe je kunt doorzetten. Succesvol worden is nog nooit zo makkelijk toegankelijk geweest!
— Janet

Schrijfstijl

*****

De heerlijk nuchtere manier van schrijven, en de eenvoudige maar zeer effectieve oefeningen maken het een genot om dit boek te lezen (of beter gezegd: ervaren).
— Janet

Passage uit het boek

Ons geluk raakt ondergesneeuwd door andere grote zaken in ons leven, zoals verantwoordelijkheid, volwassenheid en professionaliteit. Voor geluk maken we veel te weinig ruimte. Alsof het een wedstrijdje is, waarbij onze serieuze kant het wint van ons onbezorgde geluk. Alsof het niet tegelijkertijd kan. Alsof we tegen onszelf zeggen: ik ben aan het werk, gelukkig zijn doe ik wel in mijn eigen tijd. Zie jij het cruciale verschil tussen een ‘work-life balance’ en een ‘life balance’? Wij geloven dat een ‘work-life balance’ een vals onderscheid is. Alsof je tijdens je werk, je leven even ‘uit’ zet. Dat is toch raar?

Voor wie is dit boek?

Voor iedereen die zich wel eens afvraagt: “is dit het nou?” Maar ook voor mensen die persoonlijke groei belangrijk vinden, is dit een waardevol boek.
— Janet

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

200 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.