Recensie: Fatima El Irari – Bakken met Fatima

Recensie: Fatima El Irari – Bakken met Fatima


Uit de keuken van Fatima komen de prachtigste taarten, kleurrijke cupcakes en originele baksels als gebakken cake-donuts of een Ferrero-rolcake. Dit boek bevat de beste, foolproof bakrecepten voor taarten, cheesecakes, gewone cakes en cupcakes, koekjes, inclusief de handigste how-to’s en recepten voor de allerbeste toppings. Met Fatima’s tips heb je nooit meer geschifte botercrème en komen al je cakes heel uit de vorm. Zo bak je thuis de allerlekkerste chocoladecake, tresleches-cake met aardbeien, sinaasappelcurd- of brownie-oreokoekjes, en nog veel meer.

ISBN: 9789464042238 – Fontaine Uitgevers – Aantal pagina’s: 176 – Kookboek


*****

5 van de 5 sterren — Isolde


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Wat een feest is dit bakboek!’

Wat was mijn favoriete gerecht uit dit boek?

*****

Mijn 17-jarige dochter is dol op bakken en was bijzonder blij met Bakken met Fatima. We waren het samen watertandend aan het doorbladeren. De keus was al snel gemaakt: cinnamoncupcakes! En die waren lekker…
Het recept is heel duidelijk en toegankelijk en de cupcakes waren niet moeilijk om te bereiden. De ingrediënten van deze cupcakes zijn ook heel normaal en heb je waarschijnlijk bijna allemaal wel in je voorraadkast en koelkast staan.
— Isolde

Instructies

*****

Bakken met Fatima geeft duidelijke instructies. Het boek is ook lekker overzichtelijk opgebouwd: rechts een foto die zo uitnodigend is dat je bijna alles in het boek wel wilt maken, en links een pagina met de receptuur. In de linker kolom staan de ingrediënten die je nodig hebt, maar ook andere benodigdheden zoals bijvoorbeeld een spuitzak of muffinvormpjes. De rest van de bladzijde bestaat uit puntsgewijze aanwijzingen. Er staat geen woord te veel of te weinig en het is heel duidelijk. Ook is, daar word ik zelf altijd heel blij van, aangegeven hoeveel tijd het kost om de cake, taart of cupcakes te maken.
Het boek bevat een aantal basisrecepten, zoals voor mascarponeroom en verschillende soorten botercrème. En, wat heel fijn is, Fatima legt een paar basale dingen uit zoals hoe je een spuitzak vult en gebruikt, hoe je een bakvorm invet en bekleedt met bakpapier en hoe je je cake het beste kunt bewaren.
— Isolde

Voor wie is dit boek?

Bakken met Fatima is heel toegankelijk en daarmee geschikt voor iedereen die het leuk vindt om zoete dingen te bakken, of je nu een beginner bent of al (veel) vaker gebakken hebt.
— Isolde

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

176 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.