Recensie: Gabrielle Bernstein – Happy days

Recensie: Gabrielle Bernstein – Happy days


Wat als je elke dag wakker zou kunnen worden zonder angst? Zonder spijt naar je verleden zou kunnen kijken om te zien dat het een doel had? Gelukkig, vredig en liefdevol zou kunnen leven? Dat kan – Gabrielle Bernstein wijst je de weg.

Bernstein is een spirituele leraar, spreker en katalysator voor diepgaande innerlijke verandering die al lang heel geliefd is bij haar lezers. Haar nieuwe boek laat je zien hoe je de pijn uit je verleden – wat die ook mag zijn – om kunt zetten in hernieuwde kracht en vrijheid. Het toont een pad om trauma te helen, angst te verleren en liefde te onthouden.

ISBN: 9789400515062 – Uitgeverij Lev – Aantal pagina’s: 258 – Zelfontwikkeling


*****

4 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Ga met Happy days voor vrijheid en kracht door je emotionele pijn te helen.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Happy days helpt jou om emotionele pijn en trauma’s uit je verleden te helen. In het boek wordt vooral gesproken over trauma’s, maar ik denk dat ook iedere emotionele pijn hieronder valt. Gabrielle Bernstein vertelt uitgebreid haar eigen verhaal rondom haar jeugdtrauma, welke invloed dit had op haar leven, hoe ze dit heeft weten te helen en welke positieve gevolgen ze hiervan merkt.

Daarnaast helpt Gabrielle jou om je pijn of trauma te helen. Ze helpt je om je angsten te ontdekken, in te zien waarom we vaak vluchten voor deze angsten, jezelf te accepteren en je trauma of pijn te helen. Hierbij geeft ze je opdrachten die je kunt maken en kun je meditaties van haar volgen die het proces ondersteunen.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Gabrielle Bernstein heeft een fijne schrijfstijl. Ze weet haar eigen verhaal en ervaringen heel mooi op papier te zetten, wat denk ik maakt dat je als lezer meteen respect voor haar hebt en zelf wellicht ook opener naar jezelf durft te zijn omdat er misschien herkenning is.
De opdrachten die Gabrielle in het boek deelt zijn duidelijk en voor iedereen uit te voeren. Uiteraard geldt, net zoals bij veel ontwikkelingsboeken, dat je hiervoor open moet staan.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Het liefst willen we liefde, en toch verzetten we ons er vaak tegen. Dat doen we, omdat het ons een veel te kwetsbaar gevoel geeft om erop te vertrouwen dat iemand echt om ons geeft. Maar voor je helende reis is het noodzakelijk dat je je werkelijk laat zien: allereerst door jezelf te zien en van jezelf te houden. En daarna door je open te stellen voor anderen. Door je werkelijk te laten zien, je schaamte te respecteren en je wonden te honoreren, word je bevrijd. Het moment waarop je je ware gevoelens aan een ander laat zien, gééf je diegene iets. Jezelf laten zien is een geschenk.’

Voor wie is dit boek?

Happy days is voor iedereen die graag wil weten aan zijn (jeugd)trauma of emotionele pijn. Door het lezen van Gabrielles verhaal zal er herkenning zijn en dit zal jou helpen in je eigen verwerkingsproces.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

258 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.