Recensie: Hanneke van Onna – Geldgeheim

Recensie: Hanneke van Onna – Geldgeheim


Welke rol speelt geld in je leven? Hoe krijg je financieel inzicht én overzicht? Waarom is financiële zelfredzaamheid zo belangrijk? Met Geldgeheim duik je in je persoonlijke financiële wereld, zodat patronen, overtuigingen en valkuilen je niet langer in de weg zitten.

Juist door haar eigen ervaringen weet Hanneke hoe lastig het is om uit de vicieuze cirkel van geldproblemen te komen. Na jarenlange financiële misères gooide ze het roer om en wist ze zich te ontwikkelen tot een financieel onafhankelijke moneycoach. Aan de hand van tien geldlessen, tips, opdrachten en haar eigen ervaringen laat ze in dit boek op een toegankelijke manier zien dat een financieel stabiel leven en zelfs totale financiële vrijheid voor iedereen mogelijk is.

ISBN: 9789020608168 – Pepper Books – Aantal pagina: 177 – Non-fictie


*****

3 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

Geldgeheim geeft je inzicht in jouw relatie met geld en hoe je dit in kunt zetten bij jouw financiën.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

In Geldgeheim neemt Hanneke van Onna je mee in de wereld van geld. Ze gaat dieper in op de betekenis van geld, jouw relatie en gewoontes met geld en je overtuigingen over geld.

Hanneke heeft zelf een mindere financiële periode gekend en deze deelt ze in haar boek. Ze vertelt hoe ze deze ervaren heeft en wat ze eraan gedaan heeft om hieruit te komen. In haar boek probeert ze jou als lezer bewust te maken wat jouw relatie is met geld, hoe deze tot stand is gekomen en hoe je kunt werken naar financiële onafhankelijkheid. Ze vertelt je niet hoe je met je geld om moet gaan, maar geeft je handvatten voor een betere bewustwording.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Ik vind dat Hanneke een goede schrijfstijl heeft. Ze weet haar boodschap rondom financiën en financiële onafhankelijkheid helder te beschrijven. Haar opdrachten helpen jou ook om na te denken over je eigen relatie met geld.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘En zo zijn er nog veel meer overtuigingen die groei, bloei en vermogen tot verdienen kunnen belemmeren. Deze overtuigingen zetten ons in een kramp als het om geld gaat. Dat gebeurt onbewust, net zo lang totdat de consequenties van de overtuiging je zo veel last bezorgen dat je vastloopt. Dat is vaak het moment dat je je bewust wordt van wat je al die tijd doet, welk gek patroontje je steeds herhaalt. Bewustwording is het begin van verandering.’

Voor wie is dit boek?

Geldgeheim is interessant voor iedereen die wat meer inzicht en bewustzijn wil over zijn relatie met geld. Word je bewust waarom je bepaalde overtuigingen hebt, waarom je bepaalde financiële keuzes maakt en je financiële drijfveren. Wanneer je een advies verwacht hoe je met je financiën om moet gaan, dan is dit boek niet zo geschikt.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

177 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.