Recensie: Jason Tjon Affo – Vegan Party Food

Recensie: Jason Tjon Affo – Vegan Party Food


Een feestje is niet compleet zonder party food. En laat dat nou de specialiteit van Jason Tjon Affo zijn. In dit boek vind je de lekkerste, origineelste en kleurrijkste vegan gerechten en hapjes voor elke feestelijke gelegenheid. Verwen je geliefde met roze risotto tijdens een romantische date night, maak bij een brunch indruk op je vrienden met matchatompoucen en serveer zoetzure tempésticks op je verjaardagsfeestje. Uiteraard ontbreken ook cocktails en ultieme hangover-recepten niet.

ISBN: 9789023016854 – Uitgeverij Becht – Aantal pagina’s: 205 – Kookboek


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Heel leuk kookboek dat je bij ieder feestje kunt gebruiken, van je verjaardag tot een etentje en van een borrel tot cocktailavond.’

Wat was mijn favoriete gerecht uit dit boek?

*****

Vegan Party Food is een waar feestje voor iedereen die op zoek is naar lekkere veganistische recepten. Er staan tal van verschillende recepten in. Ik ben een enorme zoetekauw, dus het kan dan ook niet anders dat één van mijn favoriete recepten een baksel is. De frambozenrepen zijn heerlijk! Deze crumble bars zijn heel gemakkelijk te maken, je hebt geen spannende ingrediënten nodig en iedereen kan ze maken (en lust ze)!

Naast dat ik liefhebber ben van zoet, ben ik dat ook van soep. In dit boek staat een recept voor paddenstoelen-misosoep. Ik kan maar één ding zeggen: ga deze maken! De soep is gemakkelijk te bereiden, je maakt hem in een handomdraai wanneer je gezellig aan het praten en borrelen bent met je vrienden.
— Kaylee

Instructies

*****

Wanneer je dit boek doorbladert krijg je spontaan zin om een feestje te geven. Er staan veel sfeerbeelden in het boek en de foto’s van de gerechten zijn ook om je vingers bij af te likken.
De instructies zijn duidelijk en iedereen kan ermee aan de slag. De meeste recepten staan beschreven op één pagina, dus geen hele uitgebreide instructies.

Bij ieder recept staat duidelijk beschreven welke ingrediënten je nodig hebt. Over het algemeen heb je voor de recepten standaard ingrediënten nodig. Heb je ze niet in huis, dan zijn het ingrediënten die je zeker in de supermarkt kunt verkrijgen.
Bij veel recepten staat ook beschreven welke ingrediënten je eventueel kunt vervangen of welke toevoegingen je nog kunt doen of staan er tips voor de bereiding bij.
— Kaylee

Voor wie is dit boek?

Vegan Party Food is het ideale boek wanneer je op zoek bent naar (vegan) recepten voor je feestje. Of je wilt borrelen, je verjaardag gaat vieren, een cocktailavond organiseert of je vrienden uitnodigt voor een feestje, in dit boek ga je zeker een geschikt recept vinden!
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

205 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.