Recensie: Jayne Jubb – Bak!

Recensie: Jayne Jubb – Bak!


Geniet jij ook zo van die fantastische zuurdesembroden die je weleens in een restaurant geserveerd krijgt? Hou je van de heerlijke geur van versgebakken brood? Vanaf nu bak je je broden zelf, in je eigen keuken. Met het enthousiasme en de prettige aanwijzingen van Jayne Jubb, gespecialiseerd in het bakken van (zuurdesem)brood, bak je nu zelf de meest gevarieerde broden. Van simpel boerinnenbrood tot exotische gistbroden, zuurdesembrood, glutenvrije broden, Iers sodabrood met cranberry’s en granola, uien-laurierbrood, het allerbeste briochebrood, boekweitbrood, kruiden-yoghurtbrood en nog heel veel meer soorten broden en patisserie. Bak! is een buitengewoon inspirerend bakboek voor iedereen!

ISBN: 9789045220819 – Uitgeverij Culinair Karakter – Aantal pagina’s: 172 – Kookboek


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Dit boek staat vol prachtige en heerlijke recepten voor baksels, waardoor je nog maar één ding wilt: bakken!’

Wat was mijn favoriete gerecht uit dit boek?

*****

Zelf een brood bakken leek mij altijd een heel ingewikkeld proces, maar door Bak! heb ik ontdekt dat dit zeker niet het geval is. Ik ben begonnen met het bakken van een breek-bruinbrood, hierbij mag je alle ingrediënten door elkaar mengen, je laat het rijzen en bakt het vervolgens in de oven. Ik was toch wel een beetje verbaasd toen er een prachtig brood uit de oven kwam en dat dit ook nog eens heerlijk was! Super gemakkelijk te maken en heel erg lekker.
Na deze goede start ben ik verder gegaan met wat ingewikkeldere recepten waarbij je moet kneden, zoals het amandelbrood. Ook heb ik de befaamde lemon & lime bars gemaakt. Alles was echt heerlijk, een favoriet kiezen is dus heel lastig…
— Kaylee

Instructies

*****

Jayne Jubb legt in haar boek uit dat je de recepten goed moet lezen en deze ook moet volgen. Er staan eenvoudige recepten in Bak!, maar ook wat meer ingewikkelde. Ingewikkeld betekent volgens haar niet dat ze moeilijk zijn, maar dat ze wat meer voorbereiding vragen.
De instructies in het boek zijn stap voor stap beschreven en zijn heel duidelijk. Ook staat vermeld wat je voorbereidingstijd is, hoe lang het deeg moet rijzen en hoe lang het moet bakken. Zet het boek bij het bakken voor je neer in een standaard en ga aan de slag!
— Kaylee

Voor wie is dit boek?

Bak! is voor iedereen die graag bakt. Of je nu broden pakt of lekkere cakejes, je vindt het allemaal terug in dit bakboek. Je hoeft er geen jarenlange bakervaring te hebben, want er staan ook gemakkelijke recepten in.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

172 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.