Recensie: Kim Sue Palm – Zoet zonder suiker

Recensie: Kim Sue Palm – Zoet zonder suiker


Vegan zoetigheden vrij van geraffineerde suikers, lactose en gluten én vol van smaak? Kim Sue Palm bewijst dat het kan. Van koekjes en repen tot truffels, cakes, taarten en haar welbekende bites: Zoet zonder suiker staat vol lekkernijen rechtstreeks uit de keuken van SUE waarvan je kunt genieten zónder schuldgevoel.

ISBN: 9789023017110  – Uitgeverij Becht – Aantal pagina’s: 176 – Kookboek


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Met Zoet zonder suiker maak je de meest lekkere, verantwoorde zoetigheden die er ook nog eens prachtig uitzien.’

Wat was mijn favoriete gerecht uit dit boek?

*****

Zoet zonder suiker staat boordevol heerlijke bakrecepten. De baksels zijn afkomstig van SUE, een concept dat de meest verrukkelijke verantwoorde en vegan baksels maakt. Ik heb eens in Rotterdam een baksel mogen proeven in een van hun horecazaken en deze was echt onwijs lekker. Met dit boek kon ik niet anders dan heel erg blij zijn.

De grootste aanrader uit het boek vind ik de pecankoekjes met ahornsiroop. Het zijn ontzettend brosse koekjes met een geweldige smaak. Niet voor niets beschrijft Kim dan ook dat deze koekjes de favoriet zijn van heel veel van hun gasten. Wanneer je regelmatig bakt, heb je de ingrediënten waarschijnlijk in huis en het maken van de koekjes is niet ingewikkeld. Ga ze echt maken, want ze zijn heerlijk!

Mocht je op zoek zijn naar een vullend tussendoortje, dan is de gemengde-notenreep een goed baksel. Echt een verrukkelijke reep met noten (naar keuze) en nog heerlijk zoet. De repen zijn gemakkelijk te maken en de ingrediënten zijn goed verkrijgbaar.
— Kaylee

Instructies

*****

De instructies in Zoet zonder suiker zijn duidelijk en bondig. De stappen zijn vaak kort en voor iedereen te volgen. Bij ieder recept staat vermeld voor hoeveel stuks het is, hoelang het bereiden, bakken en eventueel koelen duurt en welke benodigdheden je nodig hebt. Ook de ingrediënten staan duidelijk opgesomd. Mocht je een bepaald ingrediënt kunnen vervangen, of kun je het recept eventueel aanpassen met een toevoeging, dan staat dit ook handig vermeld.

Tot slot wil ik vermelden dat het boek erg mooie foto’s kent. Alle baksels zijn simpel en clean op de foto gezet. De aandacht is echt op de zoetigheid gericht en dit vind ik zelf heel erg mooi. Het boek is een mooie toevoeging aan je kookboekencollectie.
— Kaylee

Voor wie is dit boek?

Ben je een zoetliefhebber en wil je een verantwoorde keuze hierin maken? Dan kan Zoet zonder suiker absoluut niet missen in jouw keuken. Maak de meest lekkere en gezonde(re) koekjes, repen, bites, truffels, cake en taarten met dit bakboek.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

176 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.