Recensie: Laurence Bemelmans – Het Tarte à Moi Bakboek

Recensie: Laurence Bemelmans – Het Tarte à Moi Bakboek


Met een beetje hulp van Tarte à Moi zet je in no time prachtige zelfgemaakte taarten op tafel. De recepten zijn eenvoudig en duidelijk, de ingrediënten lokaal en vers. Ideaal om de harten van vrienden en familie te veroveren!
Lekker luchtig of knapperig krokant: eens geproefd ben je verkocht.

ISBN: 9789401470926 – Uitgeverij Lannoo – Aantal pagina’s: 150 – Kookboek


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Prachtig bakboek met verrukkelijke baksels die gegarandeerd een succes zijn!’

Wat was mijn favoriete gerecht uit dit boek?

*****

De keuze wat je wilt gaan maken uit dit boek is lastig, want werkelijk ieder recept ziet er heerlijk uit! Ik ben aan de slag gegaan met de frambozencheesecake. Voor deze taart heb je geen speciale ingrediënten nodig, iedere regelmatige bakker heeft dit wel in zijn voorraadkast staan. Het moeilijkste gedeelte van deze taart maken was het wachten totdat de taart genoeg was opgestijfd in de koelkast. De cheesecake is lekker romig en de toevoeging van frambozen is heerlijk fris. Daarnaast is de bodem van speculaasjes een goede combinatie met de frambozengelei. Absoluut een feestje om deze taart te bakken en op te eten!
— Kaylee

Instructies

*****

De instructies in Het Tarte à Moi Bakboek zijn heel erg duidelijk. Er staat duidelijk beschreven wat je nodig hebt, onderverdeeld per onderdeel van de taart (bijvoorbeeld deeg, bodem, vulling). Daarnaast staat vermeld hoe lang de bereidingstijd is en voor hoeveel personen de taart is. De bakinstructies zelf zijn duidelijk en compact. Wanneer een taart wat meer bakervaring vraagt, staat dit vermeld in de korte beschrijving van de taart. Ook staat bij veel recepten een tip, bijvoorbeeld wanneer je een bepaald ingrediënt kunt vervangen door een ander of hoe je nog een extra smaaksensatie kunt toevoegen.
— Kaylee

Voor wie is dit boek?

Het Tarte à Moi Bakboek is voor iedereen die het leuk vindt om een taart te bakken. Je hebt geen ingewikkelde ingrediënten nodig en er staat zeker weten een baksel in dat je lekker vindt! Voor iedere gelegenheid en smaak staat er een recept in. Dit boek heeft een plekje in mijn keuken gekregen en ik weet zeker dat ik er nog veel meer taarten uit ga bakken!
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

150 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.