Recensie: Nicky Verbeek – Flow-Moeiteloos creëren

Recensie: Nicky Verbeek – Flow-Moeiteloos creëren


Is het mogelijk om de koers van je leven positief te beïnvloeden? Ja! Je hebt alle tools in huis om het leven te creëren dat je werkelijk wil. Met je gevoel als innerlijk kompas en je verlangen als motivatie, kun je je gedachten sturen in de richting van je diepste drijfveren. Je bewustzijn communiceert voortdurend met je en geeft aan of je in de richting van je verlangens beweegt of juist niet. Wanneer je leert hoe bewustzijn met je communiceert en je aan de leiding van je bewustzijn durft over te geven, kun je niet mislukken: je voelt je goed, je handelt in overeenstemming met je verlangens en je leven kan niet anders dan je beantwoorden met gelijke energie, je ontvangt wat je wil!

ISBN: 9789082832259 – Eigen beheer – Aantal pagina’s: 187 – Informatief


*****

3 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Boek dat je probeert uit te leggen dat je alles kunt bereiken wat je wil, maar dat niet moeiteloos wegleest.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Flow-Moeiteloos creëren is een boek dat beschrijft dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Voorwaarde hiervoor is dat je echt naar je eigen gevoel luistert, negativiteit te lijf gaat en beperkingen wegneemt en energie op een bepaalde manier inzet om in een flow te komen.

De kern van dit verhaal vind ik goed, dat je alleen zelf kunt bereiken wat je wilt. De buitenwereld kan er niet voor zorgen dat jij je wensen waar kan maken. Door hierbij in te spelen op je eigen gevoel zou je dit kunnen bereiken. Er wordt aandacht besteed aan de invloed van negativiteit, waar je beperkingen vandaan komen en hoe je deze weg kunt nemen, waar je energie naartoe gaat en wat dit betekent en welke invloed jouw overtuigingen op jezelf hebben. Onderwerpen die in mijn ogen absoluut bij kunnen dragen aan het creëren van hetgeen dat jij wilt. Echter heeft het boek me totaal niet gegrepen. Ik mis een samenhangend verhaal en het overbrengen van de kern van dit onderwerp.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Ik moet eerlijk bekennen dat ik ontzettend veel moeite heb gehad met het uitlezen van dit boek. Het boek is opgedeeld in hoofdstukken, wat op zich fijn is. Alleen kent ieder hoofdstuk tal van alinea’s en vaak bestaan deze uit één of twee zinnen. Daarnaast zijn alle zinnen vrij kort. Ik vind dit heel onprettig om te lezen en ik merkte dat mijn gedachten vaak afdwaalden. Het (uit)lezen van dit boek was voor mij een grote uitdaging.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Er is geen gebrek in je wereld, je wereld had altijd gelijk en is je altijd van dienst geweest. Er hoeft niets te worden gecorrigeerd en rechtgezet en je hoeft niemand te overtuigen of te bekeren. Niemand hoeft jou te geloven zolang jij dat maar doet. Je bent al vrij en je kunt alles waarmaken wat je maar wil.

Het enige wat je hoeft te doen is je aandacht terug te brengen naar jezelf en je gedrag in overeenstemming te brengen met wat je wil.

Nu kan er spontaan een ‘’maar dat kan ik niet’’ in je opstaan. En dat is volkomen logisch, je hebt het immers nog nooit gedaan. Maar dán heb ik nóg een hele mooie oefening voor je:

Elke keer wanneer je denkt dat je iets niet kan, keer dan naar binnen en vraag jezelf af: ‘’wat als ik het wel kon, hoe zou ik het dan doen?’

Voor wie is dit boek?

Ben je op zoek naar een boek dat je meer vertelt over dingen creëren die je graag wilt, dan is dit boek wellicht iets voor je. Maar verwacht er vooral niet te veel van.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

187 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.