Recensie: Paul Florizoone – No meat no nonsense

Recensie: Paul Florizoone – No meat no nonsense


Plantaardig eten hoeft helemaal niet moeilijk of saai te zijn! Paul Florizoone, de man achter Greenway, deelt makkelijke vegetarische recepten en inspiratie uit de plantaardige keuken. Zelfs rasechte vleeseters zullen met deze recepten niet op hun honger blijven zitten!

Van veggie Vlaamse klassiekers tot recepten uit de wereldkeuken… alles komt aan bod. Zonder vlees, maar met véél smaak!

ISBN: 9789401488310 – Uitgeverij Lannoo – Aantal pagina’s: 192 – Kookboek


*****

4 van de 5 sterren — Ies


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Een ruim scala aan toegankelijke vegetarische en veganistische recepten om je plantaardige horizon te verbreden.’

Wat was mijn favoriete gerecht uit dit boek?

*****

No meat no nonsense biedt lezers een breed scala aan zeer toegankelijke recepten. Een favoriet kiezen is daarom heel lastig, want eigenlijk is alles lekker. Vrijwel alle recepten zijn makkelijk te maken en veel recepten zijn aan te passen van vegetarisch naar veganistisch of andersom, als je daar behoefte aan hebt. De schrijver is tevens de bedenker van het vleesvervangersmerk Greenway, waardoor het boek een beetje aanvoelt als een verkooppraatje voor de Greenway producten (die in Nederland niet te koop zijn). Je kunt overigens ook prima alternatieven gebruiken die wel in de Nederlandse supermarkt liggen.
— Ies

Instructies

*****

No meat no nonsense hanteert de vuistregel dat alle recepten, inclusief foto, op twee naast elkaar liggende pagina’s moeten passen. Hierdoor zijn lange recepten op de pagina gepropt, zonder witregels ertussen, en dat maakt het onoverzichtelijk. De recepten zijn wel zeer uitgebreid en makkelijk te volgen. Dit boek scoort minpunten voor de gekleurde bladzijdes. Het ziet er heel feestelijk uit, maar een recept lezen van een donkergroene of donkerblauwe achtergrond? Niet handig.
— Ies

Voor wie is dit boek?

Voor iedereen die graag wat meer vegetarisch of veganistisch wil eten, maar de inspiratie mist. Vooral warme maaltijden, snacks en borrel, maar ook enkele desserts.
— Ies

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

192 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.