Recensie: Anouk Matton – Crystallize your power

Recensie: Anouk Matton – Crystallize your power


In Crystallize your power neemt Anouk Matton je mee op haar ontdekkingsreis naar een positieve mindset. Hoe krijg je rust in je hoofd? Hoe worden je gedachten vaker positief? Hoe werken kristallen en hoe kun je ze toepassen in het dagelijkse leven?

Anouk vertelt je over de kracht van positieve gedachten, affirmaties, meditatie en het gebruik van kristallen bij dit alles. Ze biedt je een blik in haar eigen verhaal en geeft je naast de theorie ook heel wat handige tips en tricks om zelf mee aan de slag te gaan. Opgedeeld in een ‘rules’ en ‘tools’ gedeelte, hoopt ze je alles wat je nodig hebt mee te kunnen geven, om zo jouw allerbeste leven te leiden en volledig in je unieke power te staan!

ISBN: 9789401482332 – Uitgeverij Lannoo – Aantal pagina’s: 123 – Informatief / zelfontwikkeling


*****

4 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Boek dat je laat inzien dat je gedachten bepalen hoe je je voelt en hoe kristallen je daarbij kunnen helpen.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Anouk heeft een persoonlijke groei doorgemaakt doordat ze achter de techniek van het boek The Secret kwam, namelijk de wet van de aantrekking. Ze is zelf aan de slag gedaan met affirmaties en positief denken. Hierbij heeft ze ook de kracht van kristallen ontdekt en toegepast.

In Crystallize your power neemt ze je mee op haar reis door het universum. Het boek is opgedeeld in twee delen: ‘rules of the universe en ‘tools of the universe. In het eerste deel legt ze je uit hoe je gedachten je mind beïnvloeden en hoe je positief denken kunt toepassen in je leven. Daarnaast gaat ze wat dieper in op energie en kwantumfysica. In het tweede deel van het boek gaat ze in op de kracht van kristallen, manifesteren, affirmaties en meditatie.

Wanneer je wat meer wilt weten over positief denken, manifesteren, affirmaties en kristallen dan is dit boek geschikt. De onderwerpen worden kort besproken, maar de basis krijg je zeker mee. Wat ik leuk vond is dat Anouk je ook wat meer vertelt over kristallen, welke kristallen er zijn en wat ze voor je kunnen betekenen.

Verspreid door het boek zijn mooie foto’s en inspirerende quotes geplaatst. Het boek lijkt hierdoor eigenlijk meer op een glossy die je geregeld even openslaat om wat te lezen.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Anouk heeft haar boek fijn geschreven. Ze neemt je mee in haar persoonlijke ontwikkeling, hoe zij haar ontdekking heeft gedaan en geeft je tips over hoe zijn positiviteit en de kracht van kristallen toepast. Anouk heeft haar boek op een toegankelijke wijze geschreven en dat nodigt zeker uit om te lezen.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Alle verandering start bij de manier waarop je denkt. Waarschijnlijk heb je het vaker gehoord, maar heb je het nooit echt laten doordringen. Je bent als het ware een menselijke zendmast, en dat creëert eindeloze mogelijkheden om je ware potentieel te verwezenlijken. Omdat jij de baas bent over je gedachten, hoef je je niet langer bij je huidige realiteit neer te leggen. Pas wanneer je stopt met te focussen op wat niet goed gaat en de shift maakt naar datgene wat je wenst, zal je leven op magische wijze beginnen te veranderen. Het kwantumuniversum wacht slechts op één ding: jouw aandacht. Het is écht – en zodra je dat beseft, laat je vast geen enkele gedachte nog aan je ontglippen!’

Voor wie is dit boek?

Crystallize your power is zeer geschikt voor iedereen die kennis wil maken met positief denken, manifesteren, affirmaties en kristallen. Het boek beschrijft de basis van deze onderwerpen en geeft je wat tips om hiermee te starten.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

65%

35%

Hoe dik is de pil?

123 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.