Recensie: Hanneke van Onna – Money Journal

Recensie: Hanneke van Onna – Money Journal


Door in jouw geldgeschiedenis te duiken, leg je je financieel destructieve overtuigingen en patronen bloot en kun je jouw relatie met geld voorgoed verbeteren en verstevigen. Hanneke van Onna, schrijfster van Geldgeheim, 10 geheime lessen naar financiële vrijheid, helpt je stap voor stap een innige, vruchtbare relatie met geld op te bouwen, zodat het moeiteloos in en uit je portemonnee kan stromen.

ISBN: 9789020608304 – Pepper Books – Aantal pagina’s: 223 – Informatief


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Ga aan de slag met jouw financiën en krijg een verhelderend overzicht.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Hanneke van Onna laat jou maandelijks inzicht creëren in je financiën. Het boek is opgedeeld in twaalf maanden. Bij iedere maand kun je wekelijks en zelfs dagelijks aangeven wat erin en eruit ging qua geld. Ook is er maandelijks de mogelijkheid om terug te blikken. Hierbij worden de goede dingen bekeken, maar heb je ook de mogelijkheid om een doel te stellen voor de volgende maand.

Voorafgaand aan iedere maand bespreekt Hanneke kort een thema. Enkele voorbeelden zijn jouw geldtype, money mindset, geldgeloof of de mogelijkheid om meer te verdienen. De thema’s worden kort doorgenomen. Aan het einde van iedere maand geeft ze je enkele opdrachten of vragen om zelf eens na te denken over het thema. Zou je meer over willen weten over de thema’s die zijn beschreven in dit boek, dan is het boek Geldgeheim van Hanneke van Onna een aanrader.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Hanneke beschrijft haar visie en uitleg rondom geld kort en bondig. Het is duidelijk en verschaft helderheid. Ook zijn haar oneliners of quotes bij de dagen een leuke toevoeging die je wellicht aan het denken zetten over jouw relatie met geld. Haar invuloefeningen en vragen zijn duidelijk en helpen je verder in jouw geldproces.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Wil je meer geld verdienen? Wil je een betere baan, meer inkomsten en meer succes in je leven? Er is een cruciaal aandachtspunt waar we makkelijk overheen kijken. Dat belangrijke en fundamentele inzicht, én een universele wet, is: om te krijgen moet je eerst geven.
Als we ons geld maar willen vasthouden en oppotten, zorgen we er ook voor dat het niet terugstroomt ons leven in, terwijl het levensenergie is. Om ervoor te zorgen dat die energie naar ons toe blijft komen, moeten we haar laten rondgaan. Geld moet blijven stromen, net als een rivier, anders begint het te stagneren, te klonteren en zijn eigen levenskracht te verstikken. Circulatie houdt geld levend en vitaal.’

Voor wie is dit boek?

Dit boek is een aanrader wanneer je jouw relatie met geld wilt ontdekken of deze wilt verbeteren. Ook wanneer je inzicht wilt in je inkomsten en uitgaven en geïnspireerd wilt worden, kun je dit boek zeker lezen.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

223 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.