Recensie: Lisa Butterworth – Astrologie

Recensie: Lisa Butterworth – Astrologie


Astrologie biedt een introductie in de duizenden jaren oude leer die ons laat zien hoe de stand van de hemellichamen ons leven op aarde beïnvloeden. Naast heldere informatie over de tekens van de dierenriem, de planeten en de astrologische huizen leer je hoe je je geboortehoroscoop kunt interpreteren. Dit helpt je om je bewust te worden van wie je bent en wat je sterke punten en uitdagingen zijn.

ISBN: 9789401305617 – Uitgeverij Altamira – Aantal pagina’s: 159 – Informatief


*****

4 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Met dit boek leg je de basis qua kennis over astrologie.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Astrologie neemt je mee in de basis van astrologie. Zo legt Lisa Butterworth je uit wat astrologie is en de geschiedenis hiervan. Vervolgens gaat ze in op de tekens van de dierenriem en bekijkt ze per sterrenbeeld hoe dit terugkomt binnen de beelden. Zo wordt meer beschreven over liefde, gezinsleven en vrienden, carrière, geld en bewustzijn. Ook wordt per sterrenbeeld gekeken naar passende kristallen en etherische oliën. Verder wordt nog aandacht besteedt aan de planten, huizen binnen de astrologie en je geboortehoroscoop.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Lisa Butterworth weet beknopt en op een duidelijke wijze een basis te leggen voor je astrologische kennis. De onderdelen binnen dit thema worden uitgelegd en verder bekeken voor de verschillende sterrenbeelden. Het is een prima gids wanneer je meer wilt weten over astrologie.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Er is een reden waarom astrologie de harten en geesten van mensen al millennialang heeft weten te veroveren: we herkennen onszelf erin en we zien onze essentie erin weerspiegeld. We kunnen het enerzijds beschouwen als een verbluffende mystieke leer en anderzijds als een praktisch hulpmiddel dat zelfbewustzijn en een beter begrip van de mensheid bevordert. Kortom, astrologie is zo echt als het voor jou voelt en zo echt als jij het wilt maken.’

Voor wie is dit boek?

Astrologie is voor iedereen die de basis rondom astrologie wil weten. De basiskennis komt uitgebreid  aan bod in dit boek.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

159 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.